Als u op zoek bent naar een Apple Authorized Service Provider (iPhone repair) voor onderhoud aan uw iPhone of iPad, moet u eerst een afspraak maken. Voordat u gaat, moet u een back-up maken van de gegevens van uw apparaat en eventuele accessoires. Als u een probleem hebt met uw Home-knop of als er vloeistofschade is, moet u Apple Genuine Parts hebben. Je kunt echter geld besparen en de reparatie zelf laten uitvoeren door gebruik te maken van de diensten van een AASP. Vergeet alleen niet om een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een persoonlijk identiteitsbewijs mee te nemen. U moet Apple Support bellen om een afspraak te maken, zodat uw reparatie op tijd klaar is.

iPhone repair gezocht?

Je moet ook op zoek naar een AASP die het gereedschap en de onderdelen levert die je nodig hebt voor je eigen reparatie. Apple verkoopt originele reserveonderdelen en gereedschap, en ze geven je krediet als je ze terugstuurt. Veel van deze bedrijven kunnen zelfs kapotte schermen repareren, dus als je handig bent met je gereedschap, kun je geld besparen op een AASP. Als je niet de kennis of vaardigheden hebt om het zelf te doen, zal een professionele AASP je helpen.

Als je niet zeker weet hoe je je iPhone moet repareren, kun je overwegen een onafhankelijke AASP in te huren. Deze bedrijven gebruiken aftermarket-onderdelen voor de meeste iPhone-reparaties en zijn mogelijk niet van dezelfde hoge kwaliteit als onderdelen van Apple-merken. Aftermarket-reparaties kunnen de garantie ongeldig maken, dus het is belangrijk om een gerenommeerde reparateur te kiezen. En als je op zoek bent naar een AASP, zoek dan naar een winkel die originele Apple onderdelen verkoopt.

Je kunt je iPhone bij Apple laten repareren

Er zijn meer dan 15.000 onafhankelijke reparatiebedrijven in de Verenigde Staten. De meerderheid van hen gebruikt onderdelen die afkomstig zijn van Chinese leveranciers. Het verschil in kwaliteit is klein, maar de kwaliteit is vaak inferieur. Je kunt ook onafhankelijke reparatiebedrijven vinden die worden gerund door mensen die niet zijn aangesloten bij de AASP. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in iPhone reparaties, maar niet in Apple. En als ze je iPhone niet kunnen repareren, zul je hem naar Apple moeten sturen.

Als u op zoek bent naar een iPhone reparatie winkel, kunt u het beste gebruik maken van een AASP. AASP’s gebruiken door Apple geproduceerde onderdelen en trainingsmateriaal. Het eindproduct, uw iPhone, zal identiek zijn aan het origineel. AASP’s zijn de veiligste optie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid. Deze technici hebben ook de meeste ervaring, en ze kunnen alle soorten Apple-producten repareren. Als je iPhone gebarsten is, kun je hem het beste laten repareren door een AASP.

Een andere manier om uw iPhone te laten repareren is door naar een Apple Authorized Service Provider (iPhone repair center) te gaan. AAP’s zijn hoogopgeleide technici die alle soorten Apple-producten kunnen repareren en een jaar garantie bieden op hun werk. AAP’s bieden niet alleen service op locatie, maar kunnen ook een aantal meer geavanceerde problemen oplossen. Ongeacht aan welk type AASP u de voorkeur geeft, is het beter om uw telefoon naar een AASP te brengen.

 

Glas en Frame
Locatie